Steamde Oynaması Ücretsiz Popüler Oyunlar

0
60
Görülmeler

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımda Sizler için Steamde Oynaması ücretsiz olup popüler olan oyunları derledim.İşte  oyunlar ve oyunlardan kareler.

1.Knight Online

Knight Online, Mgame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş ve NTTGame tarafından yayınlanan, çok oyunculu, devasa bir çevrimiçi rol yapma (MMORPG) oyunudur. Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online’ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır.

Tür: Aksiyon,Macera,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu,RYO
Geliştirici: Noah System,Mgame
Yayıncı: NTTGame
Çıkış Tarihi 26 Ocak 2016

2.Counter-Strike Nexon: Zombies

Counter-Strike Nexon: Zombies ücretsiz bir MMOFPS oyunu olup original Counter-Strike’dan içeriklerle birlikte yeni modlar, haritalar, silahlar ve Zombilerle aksiyon dolu PvP ve PvE rekabeti içerir!

Tür: Aksiyon,Basit Eğlence,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu
Geliştirici: Valve Corporation,Nexon Korea Corporation
Yayıncı: Nexon Korea Corporation
Çıkış Tarihi 7 Ekim 2014

3.Dota 2

Dota 2, Valve Corporation tarafından geliştirilen ve dağıtımı yapılan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası (MOBA) oyunudur. Oyun 2002’de çıkmış bir video oyunu olan Warcraft III: Reign of Chaos ve onun genişletme paketi olan The Frozen Throne haritası (modu) olan Defense of the Ancients’ın (DotA) bağımsız devam oyunudur. Oyun 2011’de sadece Microsoft Windows’a özel beta olarak çıkmış, 2013 Temmuz’da ise Microsoft Windows, OS X ve Linux için yayınlanmıştır. Oyun bir milyondan yüksek sayıda aynı anda oynanma rekoruna sahiptir ve aynı zamanda Steam’deki en popüler oyunlardan birisidir. Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

Tür: Aksiyon,Strateji,Oynaması Ücretsiz
Geliştirici: Valve
Yayıncı: Valve
Çıkış Tarihi 9 Temmuz 2013

4.Warframe

Warframe, Digital Extremes’in Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirdiği oynaması ücretsiz, üçüncü şahıs nişancı, kooperatif oynayışlı oyundur. Warframe’de oyuncular, dondurularak yüzyıllar süren uykusundan uyanmış, eski bir ırk olan Tennoları kontrol eder. Uyanan Tennolar kendilerini başka ırklarında bulunduğu bir savaşta bulur.

Tür: Aksiyon,Oynaması Ücretsiz
Geliştirici: Digital Extremes
Yayıncı: Digital Extremes
Çıkış Tarihi 25 Mart 2013

5.Paladins®

Champions of the Realm Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun ilk olarak Steam erken erişim ile 17 Kasım 2015’de çıkış yapmıştır.Oynaması ücretsiz olan, takıma dayalı fantezi nişancı oyunu Paladins ile 25 milyondan fazla oyuncunun arasına katıl. Oyun tarzını yansıtmak için ana yeteneklerini özelleştir ve Diyar’ın efsanevi bir Şampiyonu olarak silahlarını ve sihrini kullan.

Tür: Aksiyon,Oynaması Ücretsiz
Geliştirici: Evil Mojo Games
Yayıncı: Hi-REz Studios
Çıkış Tarihi 8 Mayıs 2018

6.NosTale

NosTale bir MMORPG tarzı bir oyundur.İlk olarak Kore’de 2006 yılında çıkmıştır. Daha sonra başka dillere çevrilerek dünyaya yayılmıştır. Bugün şu diller mevcuttur: Japonca, Çince, Almanca, İtalyanca, İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe.

NosTale arkadaşlarınla birlikte sürükleyici yolculuklara çıkıp gizem dolu bir dünyaya atılabildiğin ücretsiz bir anime online rol yapma oyunu.

Kahramanlık hikayen şimdi başlıyor!

Heyecanlı bir yolculuğun parçası ol ve dünyanın kaderini etkile! Maceralarında nefes kesen yerler keşfet, canavarlar yen, diğer oyunculara karşı savaş veya güçlü düşmanları alt etmek ve efsanevi hazineler ele geçirmek için arkadaşlarınla birlik ol.

Yolunu seç!

İster Kılıç Savaşçısı, Okçu ya da Büyücü ol, her sınıf özel yetenekleri sayesinde benzersiz bir karakter hazırlama imkanı sunar. Vahşi hayvanları evcilleştir, onları eğit ve savaşırken kullan. Maceralarında sana başka oyuncular ve partnerler de katılabilir.
Arada sırada biraz rahatlamak isteyenler Mini Ülke’ye uğrayabilir Oraya güzel bir ev inşa edip bahçesini ekip biçebilir, arkadaşlarınla parti yapabilirsin.
Aktif topluluğun bir parçası ol, hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarında ücretsiz olarak NosTale oyna.

Tür: Aksiyon,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu,RYO
Geliştirici: Entwell Co.,Ltd.
Yayıncı: Gameforge 4D GmbH
Çıkış Tarihi 18 Eylül 2017

7.World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz, Almanya, Japonya, Fransa, İngiltere, ABD, SSCB ve Çin’den uzmanlaşılabilecek 200’ün üzerinde eşsiz araç ile komutanları 7’ye 7 tank savaşında karşı karşıya getiren, başarılı Oynaması Ücretsiz PvP oyundur. Tankınızı seçin, aracınızı yükseltin ve bir düzinenin üzerinde haritada savaşın.
World of Tanks Blitz çetin tank savaşlarına adanmış, platformlar arası, ekip tabanlı, Oynaması Ücretsiz MMO aksiyon oyunudur. Steam oyuncularına karşı çetin savaşlara atılın ve oyunculara mobil, Mac ve Windows 10 üzerinde meydan okuyun; 4 farklı sınıfta 200’ün üzerinde efsanevi zırhlı aracı yükseltin ve komuta edin; bir düzinenin üzerinde haritada taktiklerinizde uzmanlaşın; arkadaşlarınızla Takımlarda birleşip oyun içi bonuslar ve ödülleri kapın ve becerilerinizi gerçekten sınamak için Savaş Görevlerini tamamlayın.
Tür: Aksiyon,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu
Geliştirici: Wargaming Group Limited
Yayıncı: Wargaming Group Limited
Çıkış Tarihi 9 Kasım 2016

8.Zula Online

İlk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’nın Steam sayfasıdır. Zula’nın Gladyo ile mücadelesinde sen de tarafını seç!

Zula, ilk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu olmanın haklı gururunu taşıyor. Düşük sistem gereksinimleri istemesine rağmen harika grafikleri olan Zula’da oyuncular, tanıdık simalara sahip karakterlerle, Üsküdar sahil ya da metro istasyonu gibi bildik yerlerin haritalarında kıyasıya mücadele edebiliyorlar. MadByte Games tarafından geliştirilen Zula hızla büyümeye devam ediyor!

Tür: Aksiyon,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu
Geliştirici: Madbyte Games
Yayıncı: Madbyte Games
Çıkış Tarihi 20 Şubat 2015

9.Business Tour – Online Multiplayer Board Game

“Business Tour”, dünyanın en popüler masaüstü oyununa dayanan çevrimiçi bir tahta oyunudur.

“Business Tour” basit ve eğlenceli oyun, birçok ilginç strateji bulmanıza, rakiplerinizle anlaşmaya varmanıza ve hatta diğer oyunculara karşı komplo içine girmenize olanak tanır. Bunun dışında oyun, iç girişimci niteliklerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Tam da bu sebeple, çocuklar ve yetişkinler bu oyunun eşit derecede tadını çıkarabilirler.

“Business Tour”, arkadaşlarınızla klasik bir çevrimiçi masaüstü oyundur. “Business Tour” un ana avantajı, oynamayı öğrenmenin kolay olması, ancak bu kazanmanın kolay olmadığı anlamına gelmiyor. Gerçek rakipleri yenmek için tüm cesaret ve iş zekasını kullanmanız gerekecek. Zorluk ve öngörülemezlik klasik masa üstü oyunu daha ilginç kılıyor ve oyun daha çeşitli modlarla eğlenceli hale geliyor.

Tür: Basit Eğlence,Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu,Bağımsız Yapımcı,Strateji
Geliştirici: Creobit
Yayıncı: 8Floor
Çıkış Tarihi 27 Temmuz 2017

10.Transformice

Transformice, peynir peşinde koşturan onlarca fare hakkındaki bir MMO platform oyunudur. Yüce şaman size yardımcı mı olacak, yoksa herşeyi mahfedecek mi? Milyonlarca seviye, ilginç bir fizik, yetenekler, ve en önemlisi… şapkalar!

Transformice bir MMO Fare Simülatör platform oyunudur. Onlarca fare, yollarında bununan tuzaklardan kaçınarak, bir peynir parçasını kendi deliğine geri getirmeye çalışır. Beklenmedik ve komik durumlar yaşamaya hazırlanın!

Peyniri deliğine geri getiren ilk fare olabilmeniz için iki dakikadan kısa bir süreniz var, şaman size yardım etse de etmese de. Değişik oyun modları ve milyonlarca farklı seviye sayesinde asla iki oyun birbirine benzemez!

Yüzlerce şapkaya sahip olan ve inanılmaz eğlenceli olan bu “Free-to-Play” (bedava) oyun sizi hem güldürüp hem zorlayacaktır. Bakalım bu peynir macerasını başarabilecekmisiniz? Şaman size yardımcı mı olacak yoksa oyununuzu mu mahfedecek? Kendilerini tehlikeye atmış olan diğer 55 milyon oyuncuya siz de katılın!

Tür: Oynaması Ücretsiz,Devasa Çok Oyunculu,Bağımsız Yapımcı
Geliştirici: Atelier 801
Yayıncı: Atelier 801
Çıkış Tarihi 30 Ocak 2015

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz