SCUM Oyunu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

0
81
Görülmeler

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımda Sizler için SCUM, Oyun Hakkında Bilmeniz Gerekenleri derledim.

SCUM, çok oyunculu açık dünya hayatta kalma oyununu, bilgi ve becerilerin uzun vadeli hayatta kalma için nihai silahlar olduğu daha önce görülmemiş düzeyde karakter kişiselleştirme, kontrol ve ilerleme ile geliştirmeyi amaçlamaktadır.

“SCUM, son derece karmaşık oyun mekaniği ve açığa çıkarılmamış hayatta kalma özellikleri içeren yeni nesil, hikaye odaklı bir hayatta kalma oyunudur. Gamepires, oyun üretiminde inovasyon ve mükemmelliğe yönelik deneyimli bir ekiptir ve topluluğumuzla işbirliği içinde, mümkün olan en iyi hayatta kalma oyunu yapma hedefiyle birlikte SCUM geliştirmeye karar vermiştir. ”

Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, Devasa Çok Oyunculu, Erken Erişim
Geliştirici: Oyunlar, Croteam
Yayıncı: Dijital Dönüş
Çıkış Tarihi: 29 Ağu 2018

Oyun Hakkında Temel Bilgiler

1  – Bu, kendi Sağlık, Dayanıklılık, Enerji ve Hidrasyonunuzu görebileceğiniz durum çubuğudur.

2  – Bu, envanterinizde bulunan öğelere erişebileceğiniz hızlı erişim çubuğu.(Skill Bar)

3  – Bu sizin şöhret durumunuz, adada hemen hemen her türlü görev yaparak şöhret puanları toplayabilirsiniz. Şimdilik karakterinizi canlandırmak için kullanılabilir olsada  gelecekteki güncellemelerde ek kullanımınız olacaktır.

4  – Yakın çevrede, etrafınızdaki öğeleri görebilirsiniz. Ayrıca içinde saklanan bir şey varsa, onu envanterinize koyamayazsınız.

5  – Bu, envanterinizdir, diğer öğeler için depolama alanı olan tüm öğelerdir. Öğe yuvaları olmayan kıyafetleriniz varsa, envanter panelinde gösterilmeyecektir.

6  – Bu, her bir stok depolama alanı için parametrelerdir. Kırmızı sayı, maddenin verdiği sıcaklık seviyesidir, daha yüksek miktar daha iyidir. Yeşil sayı öğenizin ıslak olup olmadığını, ne kadar suyun emildiğini ve herhangi bir bonus ağırlığını gösterir. 0.9 / 10kg, öğenin ağırlık sınırını belirtir.

9  – Bu oyunda tüm işlenebilir öğelerin işçiliği listesi, daha fazla endişe etmemek için geliştirme sırasında geliyor.

Bir simgenin arkasındaki kırmızı gölgelendirme (burada örnek: araçlar ve silahlar bölümünde ikinci simge), bunun yapabilmeniz için gerekli hiçbir malzemeye sahip olmamanız gereken bir öğe olduğu anlamına gelir. Sarı gölgelendirme (burada örnek: araçlar ve silahların altındaki ilk simge), bazı malzemeleriniz için sahip olduğunuz bir ürün niteliğindedir. Gri gölgelendirme (burada örnek: mühimmat), öğeyi yapmak için yeterince yüksek beceriye sahip olmadığınız anlamına gelir. Ve normal simge (burada örnek: seçilen yangın tatbikatı), öğeyi hazırlayabileceğiniz anlamına gelir.

10  – İstediğiniz bir ürünü seçtikten veya bir ürün için gerekli malzemeleri ve araçları görmek istediğinizde, “Crafting Recipe” penceresinde görünecektir. Orada, öğelerin işlenmesinde hangi bileşenlerin (yeşil dişli çark) ve araçların (beyaz çekiç) bulunacağını içeren bir bileşen pencereniz var. “Birlikte kullanılabilir”, eğer varsa, bu öğeyi nasıl kullanabileceğinizin olası yollarını gösterecektir. Körüğün “Vicinity” ve “Envanter” sekmesi var, bunlardan öğeyi seçmek için hangi araçların ve malzemelerin seçildiğini göreceksiniz, bunu da beğeninize göre değiştirebilirsiniz.

11  – Bu sizin mahkumun yoğun bakım monitörü, burada kalp atış hızını, sıcaklığını, oksijen seviyelerini vb. İzleyebilirsiniz.

niteliklerin durumu ve bunların günlük kazanç / kayıp yüzdesi. Ayrıca becerilerinizin seviyesi ve deneyimi.

12  – Vücudunuzun performansının ve mevcut durumunun bilgisini içeren beden ve performans monitörünüzdür. Bunun en önemli kısmı, daha büyük sorunlara neden olabilecek hastalıkları izlemektir.

13  – Bu beslenme penceresi, bu bölüm tüm besleyicileri ve karakterlerinin nasıl performans gösterdiğini izleyerek SCUM’a derinlemesine dalmak isteyenler içindir.

14  – Bunlar bağırsaklarınız ve içinde olanlar. Beslenme penceresine benzer şekilde, bu, simülasyondaki her şeyi bilmek ve takip etmeyi seven daha sert insanlar içindir.

15  – Geçerli ve yaklaşan PvP olayları hakkında tüm bilgileri alabileceğiniz Ağ Etkinliği sekmesidir.

16  – Olaylardan ve şöhret puanlarından oluşan lider afişidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz